Veegmachines voor het zware werk

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Veegmachines voor het zware werk » 60cm. Texas Handy Sweep 650 TG – Lansto 03 of 02 met B&S motor

Texas Handy Sweep 650 TG – Lansto Veegmachines

De Lansto 03 is een 60cm brede krachtige veegmachine met Texas 650TG benzine motor. De veegmachine is allround inzetbaar, van groenaanslag in het voorjaar, onkruid in de zomer en bladeren in het najaar tot sneeuw en ijsbanen vegen in de winter.

De Lansto veegmachines zijn zeer geschikt om de bestrating vrij te vegen van groenaanslag en onkruid door de extra hard nylon borstels of staalborstel en de aangepaste aandrijving waardoor de borstel sneller draait en bijvoorbeeld de sneeuw goed (verder) weg veegt. Dit geeft ook weer voordelen bij het onkruid vrij vegen, de extra hard nylon haren raken de ondergrond veel vaker per seconde vergeleken met de standaard veegmachines van dit model.

Eigenschappen:

• Zelfrijdend, zowel voor- als achteruit
• Veeg- en rijsnelheid instelbaar
• Werkbreedte 60cm of 70cm
• Extra verdichte harde nylon borstels of staalborstel (let op bij regelmatig gebruik van de staalborstel kan de bestrating wel beschadigd raken)
• Instelbare borsteldruk
• Veegt zand, potgrond, stro, hooi, bladeren, sneeuw etc. moeiteloos weg
• Geschikt om sneeuw te vegen ipv schuiven waardoor de bestrating helemaal schoon is, en er geen zout gebruikt hoeft te worden.

 

Texas Handy Sweep 650 TG; Lansto Veegmachine 03, 60cm breed

De Texas 650TG veegmachine is een compacte en gebruiksvriendelijke veger van 60cm breed welke het hele jaar door inzetbaar is. De Texas handy sweep 650TG heeft grote aandrijfwielen en 3 versnellingen vooruit en 1 versnelling achteruit. Het is de ideale machine om uw bestrating het hele jaar schoon en onkruidvrij te houden.

De extra harde nylon borstel welke speciaal voor Lansto ontwikkeld is houdt de bestrating het hele jaar vrij van onkruid en mos groei. Ook sneeuw wordt er eenvoudig mee weggeveegd en maakt de optie sneeuwschuif overbodig.

De veegrichting kan gemakkelijk versteld van schuin naar links of rechts naar recht vooruit.

De opvangbak met extra grote zwenkwielen vangt niet enkel het vuil op, het reduceert de stofvorming bij droog weer ook aanzienlijk.

De verticuteerkop is een super aanvulling om de veegmachine multifunctioneler te maken. Het werkt met een stuk meer kracht tav de elektrische verticuteermachines. De grote wielen welke er voor het verticuteren extra aangekoppeld worden zorgen dat de machine goed stabiel blijft lopen en niet gaat ‘happen’. De diepte is gemakkelijk dmv ringen in te stellen. Het ombouwen van borstelmachine naar verticuteermachine kost de eerste keer ongeveer een kwartiertje. De kop kan ook op de 70cm versie geplaatst worden, echter de werkbreedte is maar 60cm.

Een sneeuwschuif is bij de veegmachines niet aan te raden. De versnelde aandrijving en extra harde borstel zorgen ervoor dat de sneeuw volledig weggeblazen wordt en de bestrating dus in 1 beweging helemaal schoon is. Met een sneeuwschuif blijft er altijd een laagje liggen wat weer glad wordt. Ook blijft de sneeuwschuif vaak haken in de bestrating. Dit is dus geen aanrader. Mocht u toch echt een sneeuwschuif willen, wij hebben deze wel op voorraad.

De Veegmachine is uitgerust met een Texas 4 takt motor van 5.7 pk. Echter de machine kan voor een meerprijs van 50 euro inclusief btw ook geleverd worden met een Briggs and Stratton 950 series motor (B&S) motor van 6.5 pk. Dit is de Lansto 02. 

Lansto Veegmachines BV komt in tegenstelling tot andere aanbieders de veegmachine bij u demonstreren. Dit kost niets extra’s en zorgt ervoor dat u de verschillende modellen zelf kunt uitproberen en zo de juiste machine kunt kiezen. Geen koopverplichting of demonstratiekosten. Puur service.

Na aanschaf wordt de service en garantie ook bij u op locatie uitgevoerd waarbij er geen voorrij kosten berekend worden.

Prijzen:

60cm breed met texas 650 TG motor: € 661,12 excl. Btw, € 799,95 inclusief Btw

60cm breed met B&S 950 motor: € 702,44 excl. Btw, € 849,95 inclusief Btw (Lansto 01)

Opvangbak 60cm geassembleerd en met grote zwenkwielen: € 74,34 excl. Btw, € 89,95 inclusief Btw

Sneeuwschuif 60cm (overbodig) geassembleerd: € 74,34 excl. BTW, € 89,95 inclusief Btw  

Verticuteerkop 60cm: € 82,60 excl. BTW, € 99,95 inclusief Btw  

Reserveborstel 60cm: € 82,60 excl. Btw, € 99,95 inclusief Btw

Reserveborstel Staal 60cm: € 107,40 excl. Btw, € 129,95 inclusief Btw

 

70cm breed met B&S 950 motor: € 743,76 excl. Btw, € 899,95 inclusief Btw (Lansto 05)

Opvangbak 70cm geassembleerd en met grote zwenkwielen: € 82,60 excl. Btw, € 99,95 inclusief Btw

Reserveborstel 70cm: € 90,87 excl. Btw, € 109,95 inclusief Btw

Reserveborstel Staal 70cm: € 115,66 excl. Btw, € 139,95 inclusief Btw

Verticuteerkop 60cm (kan ook op de 70cm brede veegmachines): € 99,95 excl. BTW, € 120,94 inclusief Btw  

 

De Lansto – Texas veegmachines zijn veel gekopieerd, echter de Lansto’s zijn op een aantal punten verbeterd, te weten:

• Verzwaarde aandrijving
• Borstel (extra harde dikke nylon haren)
• Zijkanten naast de borstel voor het sturen van de sneeuw of het veegsel waardoor de persoon achter de veegmachine niet vies wordt.
• Geen kunststof handvaten, maar stalen handvaten, in rubber huls
• eenvoudige hoekverstelling
• Traploos regelbare werksnelheid
• Extra brede banden voor betere grip
• Jaarlijkse servicebeurt aan huis mogelijk. (Olie verversen en de gehele machine nalopen)

 

Liever een iets bredere machine? Kijk eens bij de Lansto 05 van 70cm breed of de Lansto 10-13 van 80cm breed of Lansto 15-17 van 100cm breed.

 

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This