Veegmachines voor het zware werk

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Veegmachines voor het zware werk » Lansto 12 en 13, 16 en 17 B&S motor

Lansto 12, 13, 16 en 17

De Lansto 12 en 16 zijn krachtige veegmachines met een Briggs and Stratton benzine motor en een borstel van 80cm (Lansto 12) of 100cm (Lansto 16) breed. Nu leverbaar met de door Lansto Veegmachines exclusief ontwikkelde extra harde nylon borstel! 

De veegmachine is allround inzetbaar, van groenaanslag in het voorjaar, onkruid in de zomer en bladeren in het najaar tot sneeuw vegen tijdens de winter.

De keuze voor Trex motor of Briggs and Stratton motor ligt vooral aan de intensiviteit van gebruik, met de Trex motor is niets mis, maar het is geen B&S motor (grootste motorproducent ter wereld)

De Lansto 12 veegmachine is een behoorlijke wendbare en fijn te hanteren veegmachine door zijn werkbreedte van 80cm. Als u niet door smalle doorgangen hoeft, dan is de 16 misschien een betere keus. De Lansto 16 is 25% breder, namelijk 100cm, en kost maar 60 euro meer.

Mocht u liever een elektrische start willen hebben (de lithium-ion batterij is onder de motor weggewerkt met een startknop op het handvat), dan is de Lansto 13 (Elektrische start versie van de Lansto 12), of Lansto 17 (elektrische start versie van de Lansto 16) de perfecte oplossing. 

De borstel is voorzien van 16 rijen haren, om en om extra harde en extra dunne haren waardoor het beste veegresultaat behaald wordt. De harde haren voor het grove werk en de dunne haren voor de mos en de groenaanslag. De borstelsnelheid kan naar wens ingesteld worden, dus bijvoorbeeld sneller gezet worden bij grotere vervuiling.
Het fijne aan dit model veegmachine (dus de Lansto 10 tot en met 16) is dat het voorwiel een stuk groter is ten opzichte van de Lansto 01 tot en met 05. Hierdoor heeft dit model minder moeite met ongelijkheden in de bestrating (kinderkoppen, gebakken bestrating etc.). De machine werkt hierdoor ook iets vloeiender.
Naast de borstelsnelheid is ook de loopsnelheid onafhankelijk in te stellen, drie versnellingen vooruit en 1 versnelling achteruit.

Eigenschappen:

• Zelfrijdend, 3 versnellingen vooruit, 1 versnelling achteruit.
• Werkbreedte 80cm of 100cm breed
• Extra verdichte harde nylon borstels
• Instelbare borsteldruk
• Instelbare borstelsnelheid
• opvangbak met kiepsysteem en 4 extra grote zwenkwielen
• Veegt zand, potgrond, stro, hooi, bladeren, sneeuw etc. moeiteloos weg
• extra hoge en brede banden voor vloeiender veegresultaat
• Geschikt om sneeuw te vegen ipv schuiven waardoor de bestrating helemaal schoon is, en er geen zout gebruikt hoeft te worden.

• Jaarlijkse servicebeurt aan huis mogelijk. (Olie verversen en de gehele machine nalopen)

De Modellen Lansto 12 tot 17 zijn alle uitgerust met goede B&S motor, enkel de breedte of manier van starten verscheelt per model.

Lansto 12 (80cm): € 995,00 exclusief btw, startklaar geleverd.

Lansto 13 (80cm elektrisch gestart): € 1035,00 exclusief btw, startklaar geleverd.

Lansto 16 (100cm): € 1055,00 exclusief btw, startklaar geleverd.

Lansto 17 (100cm electrisch gestart): € 1095,00 exclusief btw, startklaar geleverd.

De Lansto 12, 13 en 16 en 17 veegmachines / rolbezem wordt gratis aan huis / op locatie gedemonstreerd omdat de machine bij u moet werken zoals u verwacht. Tijdens de demonstratie kunt u zelf met de veegmachine werken en de opvangbak gebruiken.

Tijdens de demonstratie zal er door onze specialist bekeken worden welke veegmachine het beste uw behoeftes kan bedienen zonder onnodige kosten te maken.

U kunt de machine ook zelf komen ophalen, dan krijgt u € 40,00 korting excl btw. Ook kunt u nog eens extra 40 euro korting krijgen excl. btw als u de machine zelf assembleert, totaal dus 100 euro korting incl. btw. 

Extra attributen:

Extra harde nylon borstel (de volledig zwarte borstel op de foto): 80cm breed € 130,00 exclusief BTW 
100cm breed € 140,00 exclusief BTW

Opvangbak 80cm breed € 120,00 exclusief BTW (gemonteerd geleverd, en met extra grote zwenkwielen)
Opvangbak 100cm breed € 140,00 exclusief BTW (gemonteerd geleverd, en met extra grote zwenkwielen)

Laat u niet verleiden tot een sneeuwschuif, dit werkt niet goed! 

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This