Veegmachines voor het zware werk

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Veegmachines voor het zware werk » Lansto 11 en 15 Trex motor elektrisch gestart

Lansto 11 en 15

De Lansto 11 en 15 zijn krachtige veegmachines met een trex benzine motor en een borstel van 80cm (Lansto 11) of 100cm (Lansto 15) breed. Nu te leveren met de door Lansto Veegmachines exclusief ontwikkelde extra harde nylon borstel. 

De veegmachine is allround inzetbaar, van groenaanslag in het voorjaar, onkruid in de zomer en bladeren in het najaar tot sneeuw vegen tijdens de winter.

Het unieke aan de Lansto 11 en 15 is de elektrische start. Voor wie liever niet aan het startkoord trekt, simpele druk op de startknop. 

De Lansto 11 veegmachine is een behoorlijke opschieter door zijn werkbreedte van 80cm. De Lansto 15 is de breedste veegmachine mogelijk van 100cm.
Let op: 100cm breed veegt heerlijk snel, echter de ondergrond moet wel behoorlijk vlak zijn, dus bij diepe goten, flinke hobbels etc. is een smallere veegmachine beter.

De borstel is voorzien van 16 rijen haren, om en om extra harde en extra dunne haren waardoor het beste veegresultaat behaald wordt. De harde haren voor het grove werk en de dunne haren voor de mos en de groenaanslag. De borstelsnelheid kan naar wens ingesteld worden, dus bijvoorbeeld sneller gezet worden bij grotere vervuiling.
Het fijne aan dit model veegmachine (dus de Lansto 10 tot en met 17) is dat het voorwiel een stuk groter is ten opzichte van de Lansto 01 tot en met 05. Hierdoor heeft dit model minder moeite met ongelijkheden in de bestrating (kinderkoppen, gebakken bestrating etc.). De machine werkt hierdoor ook iets vloeiender.
Naast de borstelsnelheid is ook de loopsnelheid onafhankelijk in te stellen, drie versnellingen vooruit en 1 versnelling achteruit.

Eigenschappen:

• Zelfrijdend, 3 versnellingen vooruit, 1 versnelling achteruit.
• Werkbreedte 80cm of 100cm
• Extra verdichte harde nylon borstels
• Instelbare borsteldruk
• Instelbare borstelsnelheid
• opvangbak met kiepsysteem en 4 extra grote zwenkwielen
• Veegt zand, potgrond, stro, hooi, bladeren, sneeuw etc. moeiteloos weg
• extra hoge en brede banden voor vloeiender veegresultaat
• Geschikt om sneeuw te vegen ipv schuiven waardoor de bestrating helemaal schoon is, en er geen zout gebruikt hoeft te worden.

• Jaarlijkse servicebeurt aan huis mogelijk. (Olie verversen en de gehele machine nalopen)

Lansto 11 (80cm breed): € 935,00 exclusief btw, startklaar geleverd.

Lansto 15 (100cm breed): € 995,00 exclusief btw, startklaar geleverd.

De Lansto 11 en 15 veegmachines / rolbezem wordt gratis aan huis / op locatie gedemonstreerd omdat de machine bij u moet werken zoals u verwacht. Tijdens de demonstratie kunt u zelf met de veegmachine werken en de opvangbak gebruiken.

Tijdens de demonstratie zal er door onze specialist bekeken worden welke veegmachine het beste uw behoeftes kan bedienen zonder onnodige kosten te maken.

U kunt de machine ook zelf komen ophalen, dan krijgt u € 40,00 korting!

Extra attributen:

EXTRA HARDE NYLON BORSTEL (DE VOLLEDIG ZWARTE BORSTEL OP DE FOTO): 80CM BREED € 130,00 EXCLUSIEF BTW 
100CM BREED € 140,00 EXCLUSIEF BTW

OPVANGBAK 80CM BREED € 120,00 EXCLUSIEF BTW (GEMONTEERD GELEVERD, EN MET EXTRA GROTE ZWENKWIELEN)
OPVANGBAK 100CM BREED € 140,00 EXCLUSIEF BTW (GEMONTEERD GELEVERD, EN MET EXTRA GROTE ZWENKWIELEN)

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This