Veegmachines voor buiten

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Veegmachines voor buiten

Lansto B.V. biedt diverse veegmachines voor buiten aan. Wij hebben een eigen lijn vegers, die speciaal ontwikkeld is voor ruwe buitenterreinen. Ze zijn uitgerust met het nieuwste model industriële motor. De Lansto veegmachines voor buiten zijn ontwikkeld op basis van een Briggs and Stratton. Eenzelfde opbouw met een Loncin motor is geschikt voor sporadisch gebruik. Bij droog weer komt veel stof vrij wanneer een oppervlak wordt schoongeveegd. Dit probleem is aanzienlijk gereduceerd met de Lanstolijn. Diverse van deze veegmachines zijn inzetbaar voor het bedrijfsleven, maar zijn ook geschikt voor particulier gebruik. Vraag snel naar de mogelijkheden of maak een afspraak!

Veegmachines voor buiten met diverse extra’s

Lansto B.V. heeft diverse aanpassingen gedaan aan de standaard veegmachines voor buiten. Hierbij kunt u aan onder andere de volgende aanpassingen denken:

  • Een verzwaarde en versnelde aandrijving;
  • Borstel;
  • Zijkanten voor het sturen van sneeuw of stof;
  • Stalen handvaten in rubberen huls;
  • Traploos regelbare werksnelheid.

Daarnaast hebben wij diverse andere aanpassingen gemaakt voor een groter gebruiksgemak en hogere prestaties. Wij hebben diverse modellen veegmachines voor buiten, geschikt voor het zware werk.  Ook voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten over de veegmachines voor buiten. U kunt ook contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee en voorzien u desgewenst van persoonlijk advies!

Veegmachines voor buiten kopen of huren? Neem contact op of maak een afspraak!

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This