Veegmachine kopen

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Veegmachine kopen

Een veegmachine komt u kopen bij Lansto B.V. Wij hebben een breed aanbod aan veegmachines voor zowel binnen als buiten, geschikt voor het zware of het fijne werk. Voor elke toepassing hebben wij de juiste machine in ons assortiment. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse schrobzuigmachines voor het schrobben en drogen van een vloer. Lansto B.V. heeft zelf een eigen lijn ontwikkeld. Deze is speciaal ontwikkeld voor het zware werk voor buiten voor grote oppervlakken. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment. De meeste machines lopen op benzine, maar enkele veegmachines werken ook op batterijen. Maak een afspraak of vraag naar de mogelijkheden bij Lansto B.V.

Een veegmachine voor elke toepassing kopen

Een veegmachine kunt u voor elke toepassing kopen bij Lansto B.V. Of u nu veegmachines zoekt voor het zware werk of het fijne werk, wij bieden altijd de juiste oplossing. Ook een schrobzuigmachine vindt u in ons assortiment. Weet u niet goed welke veegmachine u moet kopen? Vraag onze specialisten dan gerust om advies op maat. Zij hebben namelijk gedegen kennis van onze veegmachines. Wanneer u weet welk model u graag wilt, kunnen wij een demonstratie op locatie geven. U weet dan zeker dat u het juiste product in huis haalt. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om een veegmachine te huren bij Lansto B.V.

Service

Lansto B.V. biedt ook een uitstekende service. Naast de demonstratie, bieden nog vele andere diensten. Zo voeren wij ook onderhoud en reparatie uit op locatie. Wilt u ook profiteren van de vele voordelen bij Lansto B.V. en wilt u een veegmachine kopen? Maak dan snel een afspraak of vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar +31(0)6-1084 5314.

Een veegmachine kopen of huren? Neem contact op of maak een afspraak!

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op 06 - 10 84 53 14 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This