Veegmachine Breda

Snel en mileuvriendelijk uw bestrating vrij van onkruid! 

 

Home » Veegmachine Breda

Een veegmachine koopt of huurt u in de omgeving Breda bij Lansto B.V. Wij hebben diverse industriële veegmachines in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar een veegmachine voor het zware of fijne werk, wij bieden het aan. Ook schrobzuigmachines vindt u in ons assortiment terug. Op al deze machines zit een jaar garantie. We schuiven hierbij niet alles af op slijtage. Garantie is namelijk gewoon garantie. De vele modellen kunnen veel soort werk eenvoudig aan. De meeste werken op benzine, hoewel we ook diverse modellen hebben die werken op batterijen. We hebben zelfs een eigen lijn ontwikkeld die bedoeld is voor grote oppervlakken. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Lansto B.V.

Een veegmachine kopen of huren nabij Breda

Een veegmachine koopt of huurt u bij Lansto B.V. nabij Breda. Wij zijn gevestigd in Prinsenbeek en hebben vele jaren ervaring met verhuur en verkoop van veegmachines. U kunt bij ons terecht voor de volgende machines:

  • Veegmachines voor het fijne werk;
  • Veegmachines voor het zware werk;
  • Schrobzuigmachines.

U kunt ons ook inschakelen voor onderhoud en reparatie op locatie. We zorgen er dan voor dat uw veegmachine in Breda weer optimaal werkt, zonder dat uw veegwerkzaamheden teveel vertraging oplopen. U kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij onderhouden uw veegmachine dan jaarlijks op locatie in Breda.

Optimaal gebruik

Door dit uitstekende onderhoudscontract blijft uw veegmachine optimaal werken. Wilt u graag meer weten over een veegmachine van Lansto B.V. nabij Breda? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op! U kunt ook vrijblijvend een demonstratie op locatie krijgen.

Een veegmachine kopen of huren in Breda? Neem contact op of maak een afspraak!

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This