Veegmachine benzine

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Veegmachine benzine

Een veegmachine die op benzine loopt, koopt of huurt u bij Lansto B.V. Wij hebben een enorm aanbod veegmachines in diverse modellen. De meeste van onze veegmachines werken op benzine. Wij leveren industriële veegmachines voornamelijk aan de zakelijke markt. Echter hebben wij ook diverse machines voor particulieren in ons assortiment. Wij hebben voor elk budget de juiste oplossing. Of u nu op zoek bent naar veegmachines voor binnen of buiten, wij hebben het in ons assortiment. Ook vindt u bij ons diverse schrobzuigmachines voor het schrobben en drogen van vloeren. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Lansto B.V. en maak direct een afspraak!

Een veegmachine op benzine kopen of huren: bij ons kan het!

Bij Lansto B.V. heeft u vele mogelijkheden. U kunt een veegmachine op benzine bij ons kopen of huren. Dit is afhankelijk van hoe vaak u de machine wilt gaan gebruiken. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van deze producten en kunnen u advies geven op basis van uw behoeften en situatie. Zo weet u zeker dat u het juiste product in huis haalt. Ook voor onderhoud of reparatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Gratis demonstratie

Bent u geïnteresseerd in een veegmachine die op benzine werkt? Wij geven graag een gratis demonstratie op locatie! Maak direct een afspraak of bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 06 -10 84 53 14.

Een veegmachine op benzine kopen of huren? Neem contact op of maak een afspraak!

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op 06 - 10 84 53 14 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This