Sneeuwveegmachine

Snel en mileuvriendelijk uw bestrating vrij van onkruid! 

 

Home » Sneeuwveegmachine

Op zoek naar een hoogwaardige sneeuwveegmachine? Kies dan voor een veemachine van Lansto B.V. Al sinds 2008 ontwikkelt ons bedrijf krachtige, eenvoudig te besturen duurzame machines voor de ruigste buitenondergronden. Vraag snel een gratis demonstratie aan!

Kwalitatief hoogwaardige sneeuwveegmachine

Kies voor een sneeuwveegmachine van Lansto B.V. en u profiteert van een machine voorzien van:

  • Nieuwste model industrial motor (op basis van Briggs and Stratton);
  • Verzwaarde en versnelde aandrijving;
  • Extra dikke borstel (harde, gekartelde nylon haren);
  • Zijkanten aan de borstel voor het sturen van de sneeuw;
  • Stalen (i.p.v. kunststof) handvat;
  • Eenvoudige hoekverstelling;
  • Traploos regelbare werksnelheid.

Wij bieden u zes verschillende modellen. Voor eenieders budget, wensen en behoeften hebben we gegarandeerd de juiste sneeuwveegmachine.

Gratis demonstratie

Graag komen wij gratis op locatie langs om de sneeuwveegmachine van uw keuze – uiteraard na op maat geadviseerd te zijn – te demonstreren. Bevalt hij? Dan laten we direct een startklaar exemplaar achter. Voor het maken van een afspraak of het aanragen van meer informatie, kunt u bellen naar +31(0)6-1084 5314, mailen naar info@veegmachinekopen.nl of het contactformulier invullen.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This