Schrobmachine kopen Brabant

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Schrobmachine kopen Brabant

Indien u graag een hoogwaardige schrobmachine wilt kopen in Brabant, gaat u naar Lansto B.V. In ons assortiment aan Eureka machines vindt u gegarandeerd een passende machine voor uw situatie.

Profiteer van een schrobmachine met ECO-systeem die u kunt kopen in Brabant

Bij Lansto B.V. in Brabant kunt u een schrobmachine voor elke toepassing kopen. Wij hebben een grootschalig aanbod aan Eureka schrobzuigmachines. Dit merk is dankzij haar continue investeringen in innovatie uitgegroeid tot een topmerk op het gebied van professionele schrobmachines. Wij hebben machines voor echt alle afmetingen van oppervlakten. Zo kunt u kiezen uit de:

  • Kleine Eureka E36 of E46;
  • Grote Eureka E51, E61, E71 of E81;
  • ‘Opzit’ Eureka E75 of E85.

Elk model is voorzien van het hoogwaardige ECO-systeem; een systeem waarbij gebruikt water en reinigingsmiddel na de eerste reinigingscyclus nogmaals gebruikt kan worden. Zo profiteert u van een langere werktijd, kortere vul- en ledigtijd van schoon- en vuilwatertank en een besparing van water en reinigingsmiddel. En wat te denken van de grote tijdsbesparing!

Altijd de juiste machine

Lansto B.V. in Brabant investeert met veel genoegen tijd in haar klanten, zodat u enkel de juiste schrobmachine zal kopen. Zo geven wij u advies op maat en komen wij graag langs voor een gratis demonstratie. Als de machine bevalt, laten we direct een nieuw, startklaar model achter. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar +31(0)6-1084 5314, te mailen naar info@veegmachinekopen.nl of ons contactformulier in te vullen.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This