Rolbezem kopen

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Rolbezem kopen

Wilt u graag een rolbezem kopen? Lansto B.V. biedt een grootschalig aanbod aan veegmachines, voor zowel zwaar als fijn werk. Zo bieden we zelf ontwikkelde Lansto machines en een groot aanbod aan Eureka rolbezems. Voor iedere toepassing hebben we een passend apparaat!

De perfecte rolbezem kopen

Bij Lansto B.V. kunt u de perfecte rolbezem kopen voor uw toepassing. Werkt u bijvoorbeeld op een ruw buitenterrein, kunt u één van onze zelf ontwikkelde Lansto rolbezems kopen. Wij bieden een zestal machines die zich door hun sterkere motor (op basis van een Briggs and Stratton), verzwaarde en versnelde aandrijving, extra harde borstel, zijkanten naast de borstel, stalen handvaten (in rubberen huls), eenvoudige hoekverstelling en traploze regelbare werksnelheid onderscheiden van standaard rolbezems. Daarnaast bieden we echter ook rolbezems van Eureka, die met hun optimale wendbaarheid, ecologie, uitstekende stofafzuiging en zelfreinigende stoffilters speciaal geschikt zijn voor magazijnen, distributiecentra, loodsen, garages en meer.

Meer informatie & gratis demonstratie

Wij investeren graag tijd in u als klant. Iedere situatie is anders, en vereist dan ook weer om een andere rolbezem te kopen. Graag adviseren wij u op maat en komen we bovendien langs voor een gratis demonstratie. Als de rolbezem bevalt, laten we direct een ander model geheel gebruiksklaar achter. Neem daarom snel contact met ons op!

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op 06 - 10 84 53 14 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This