Onkruidbestrijding bestrating

Snel en mileuvriendelijk uw bestrating vrij van onkruid! 

 

Home » Onkruidbestrijding bestrating

Voor onkruidbestrijding op uw bestrating heeft u een professionele veegmachine nodig. Deze vindt u bij Veegmachinekopen.nl. Wij hebben een groot aantal veegmachines, zowel voor het lichte als zware werk. Wij verkopen veegmachines van Lansto, die bekend staan om de uitstekende kwaliteit. Andere veegmachines kunnen niet tippen aan de aandrijving, borstels en motoren van deze veegmachines.

Onkruidbestrijding op uw bestrating met behulp van Lansto of Texas veegmachines

Wij verkopen een aantal veegmachines van Lansto, Texas en Eureka.

Vooral voor onkruidbestrijding is de Texas Pro Weed 700 zeer geschikt, deze machine snijdt het onkruid aan de voet af, in tegenstelling tot een veegmachine waarvan de haren rechtop staan. Goed om de voegen leeg te vegen, maar minder geschikt als er al flink onkruid staat.  Voor onkruidbestrijding op uw bestrating kiest u het best voor een veegmachine voor het zware werk. Deze heeft stevige borstels, soms zelfs van staal, die al het onkruid effectief verwijderen. Wij leveren veegmachines voor particulier en zakelijk gebruik. Voor alle veegmachines geven wij een jaar garantie. Wanneer er onderhoud of een reparatie nodig is, kunnen wij dit op locatie doen of u kunt bij ons langskomen. De onderdelen van Lansto veegmachines hebben wij altijd op voorraad. Voor de onderdelen van Eureka veegmachines geldt ‘vandaag besteld, is morgen in huis’.

Koop of huur direct een geschikte veegmachine

U kunt bij ons een veegmachine kopen voor onkruidbestrijding op uw bestrating. Deze wordt dan gratis en gebruiksklaar bij u afgeleverd. Het is echter ook mogelijk een veegmachine te huren. Dit is zeer praktisch wanneer u voor een enkel project een locatie veegschoon wilt opleveren. Als u meer informatie wilt, kunt u bellen naar 06 -10 84 53 14.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This