Lumag veegmachine

Snel en mileuvriendelijk uw bestrating vrij van onkruid! 

 

Home » Lumag veegmachine

Een Lumag veegmachine van Lansto B.V. is het hele jaar door te gebruiken voor het onderhouden van asfalt, straatstenen, beton en andere ruwe ondergronden. Ze worden toegepast als veger, vuilruimer en sneeuwruimer. Ze kunnen gebruikt worden door zowel bedrijven als particulieren. Het is namelijk een zeer wendbare veegmachine en dus door iedereen eenvoudig te bedienen. Voor ieder budget hebben wij de juiste oplossing. Wij denken altijd met u mee, zodat u het juiste product in huis haalt. Vraag snel naar de mogelijkheden of maak een afspraak met de specialisten van Lansto B.V.

Een Lumag veegmachine kunt u kopen of huren

Een Lumag veegmachine kunt u kopen of huren bij Lansto B.V. Welke optie voor u het beste is, is afhankelijk van de mate van gebruik. Bent u van plan het dagelijks, wekelijks of maandelijks te gebruiken? Dan kunt u de Lumag veegmachine het beste kopen. Gebruikt u de veegmachine sporadisch? Dan is huren wellicht een optie. Vraag onze medewerkers ook gerust om advies op maat over de aan te schaffen Lumag veegmachine. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van deze machines. Vraag hen dan ook gerust om meer informatie.

Onderhoud en reparatie

Heeft u een Lumag veegmachine gekocht? Dan kunnen wij het onderhoud en een eventuele reparatie ook op locatie uitvoeren! Maak vandaag nog een afspraak of bel naar 06 -10 84 53 14 en vraag naar de mogelijkheden! Velen gingen u al voor en profiteren nog elke dag van een kwalitatieve veegmachine! Wij geven ook vrijblijvend een demonstratie op locatie wanneer u geïnteresseerd bent!

Een Lumag veegmachine kopen of huren? Neem contact op of maak een afspraak!

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This