Kleine schrobmachine

Snel en mileuvriendelijk uw bestrating vrij van onkruid! 

 

Home » Kleine schrobmachine

Op zoek naar een kleine schrobmachine van hoge kwaliteit? Kies dan voor de Eureka E36 of E46 schrobzuigmachine, te koop bij Lansto B.V. Laat u overtuigen in een gratis, geheel vrijblijvende demonstratie!

De beste kleine schrobmachine

Lansto B.V. biedt u beste oplossing als u zoekt naar een kleine schrobmachine: de Eureka E36 of E46. Deze compacte schrobmachines zijn uitermate geschikt voor het dagelijks onderhoud van de kleinere oppervlakten. Beide modellen zijn leverbaar inclusief batterijpakket, zodat u nooit meer gedoe heeft met het snoer. De E36 heeft een capaciteit tot 1250 m2 per uur, waar de E46 zelfs de 1600 m2 per uur haalt. Bovendien zijn beide modellen voorzien van het ECO-systeem, dat gebruikt water en reinigingsmiddel na de eerste reinigingscyclus opnieuw in gebruik neemt. Dit levert u een langere werktijd, kortere vul- en ledigtijd van de schoon- en vuilwatertank en een grote water-, reinigingsmiddel- en tijdsbesparing op.

Vrijblijvende demonstratie

Wilt u de kleine schrobmachine van Eureka eens testen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende demonstratie! Bel hiervoor naar +31(0)6-1084 5314, stuur een e-mail naar info@veegmachinekopen.nl of vul ons contactformulier in. Ook adviseren wij u graag over welke machine bij uw toepassing past.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This