Kersten veegmachine

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Kersten veegmachine

Een kwalitatief hoogwaardige veegmachine met opvangbak koopt u bij Lansto B.V. Wij zijn fabrikant van veegmachines voor een groot aantal verschillende toepassingen. Profiteer ook van onze duurzame, eenvoudig te besturen en vooral kwalitatieve machines.

Hoogwaardige veegmachine met opvangbak voor iedere toepassing

Bij Lansto B.V. koopt u een veegmachine met opvangbak voor werkelijk iedere toepassingen. Wij leveren hoogwaardige machines, voor zowel het vegen van zwaar werk als fijn werk. Zo bieden wij voor het zware werk krachtige een zestal zelf, op basis van een Briggs and Stratton (B&S) ontwikkelde machines, die met hun sterke motor, verzwaarde en versnelde aandrijving, extra harde borstel en stalen handvaten speciaal ontwikkeld zijn voor het ruige buitenterrein. Voor fijn werk hebben we een assortiment aan de verfijnde, stille Eureka veegmachines die voorzien zijn van onder andere een geweldige stofafzuiging, optimale wendbaarheid en zelfreinigende stoffilters.

Vrijblijvend contact

Iedere situatie is anders. Wij nemen daarom graag alle tijd om samen met u te beslissen welke veegmachine met opvangbak geschikt is voor uw situatie. Desgewenst geven wij een demonstratie op locatie en laten we, indien de machine bevalt, direct een ander exemplaar achter. Neem daarom snel contact met ons op via +31(0)6-1084 5314info@veegmachinekopen.nl of ons contactformulier.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op 06 - 10 84 53 14 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This