Borstelmachine

“De passende veegmachine voor uw situatie”

Home » Borstelmachine

De juiste borstelmachine voor uw toepassing koopt u bij Lansto B.V. Sinds 2008 ontwikkelen wij zeer hoogwaardige veegmachines voor het verwerken van groenaanslag in het voorjaar, onkruid in de zomer, bladeren in het najaar en sneeuw tijdens de winter. Ook bieden we een aantal Eureka veegmachines, voor het schoonmaken van fijnere ondergronden, zoals in magazijnen, distributiecentra, loodsen en garages.

Vind gegarandeerd de juiste borstelmachine

Lansto B.V. heeft voor iedere toepassing een geschikte borstelmachine. Heeft u bijvoorbeeld last van groenaanslag, onkruid, bladeren of sneeuw en wilt u dit zo snel mogelijk verwijderen? Kies dan één van onze Lansto borstelmachines. Deze machines, opgebouwd op basis van een Briggs and Stratton, beschikken over het nieuwste model industrial motor, verzwaarde en versnelde aandrijving, extra harde borstel, stalen handvaten en traploos regelbare werksnelheid en zijn daardoor uitstekend geschikt voor ruwer buitenterrein. Wilt u echter een borstelmachine gebruiken voor het schoonvegen van een magazijn, distributiecentrum, loods of garage? Kies dan een van onze Eureka veegmachines en profiteer van een optimale wendbaarheid, uitstekende stofafzuiging en zelfreinigende stoffilters.

Advies en vrijblijvende demonstratie

Wij van Lansto B.V. bieden u als klant graag advies op maat. Samen zoeken we een borstelmachine die bij uw toepassing past. Gevonden? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende demonstratie. En als de machine bevalt, laten we gelijk een startklaar exemplaar achter. Voor meer informatie of het maken van een afspraak contacteert u ons via +31(0)6-1084 5314info@veegmachinekopen.nl of ons contactformulier.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op 06 - 10 84 53 14 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This